<2023년 1학년 세계식문화의 이해 수업-남형경 교수님>
<2023 1st grade class on understanding world food culture - Professor Nam Hyong-kyong>
세계식문화 수업에 네팔 친구들의 문화를 직접 볼 수 있는 시간을 가지게 되었습니다.
In the world food culture class, we had the opportunity to see firsthand the culture of my Nepali friends.
 

생쌀에 천연가루와 꿀을 섞어 만들었어요.
친구에 머리에 발라주며 행운과 행복을 기원해 주는 것으로 보여집니다!
made it by mixing raw rice with natural powder and honey.
It is believed to be applied to a friend's hair to wish them good luck and happiness!

한국 친구도 문화에 함께 참여해보구요!
Korean friends also join the culture with them

몽골 친구도 함께 네팔 문화를 참여해봅니다!
Mongolian friends also participate in Nepali culture

교수님도 예외는 없습니다!
Professor Nam is also joining!

직접 문화를 체험하고 함께하는 극동대학교 호텔외식조리학과 세계식문화의 이해 수업이었습니다!
It was a class on understanding world food culture at Far Eastern University's Department of Hotel and Restaurant Culinary Arts where you could directly experience the culture! |